Product Review: I’m From Rice Toner

Tessa: nieuw met Kbeauty, product review met I’m From Rice Toner

Huidtype: combinatie/vette huid

Het is altijd een worsteling geweest om een toner te vinden die goed bij mijn huid past. Ik ben te vettig als het warm/vochtig is en kan zo droog zijn in de winter. Ik geef toe dat ik constant van toner tot toner heb geprobeerd en moeite heb om “the perfect one ” te vinden.

 

Toners bij de drogist, met een naam toner, noem maar op, ik heb er meerdere geprobeerd, maar niets werkt echt en ik mis elke keer iets, pas toen ik dit zag I’M FROM RICE TONER, een Koreaans product, ook nieuwsgierig naar de hype over dit product en de Kbeauty wereld, toen dacht ik; waarom zou ik het niet eens proberen…aangezien ik niet nieuw ben met het overschakelen naar nieuwe producten.

 

 

 

Ik ben in het begin sceptisch omdat het niet de typische toner, die ik gewend ben. Dit heeft helemaal geen geur en het heeft een melkachtige consistentie, toch heb ik het geprobeerd en het religieus dag en nacht gebruikt na het reinigen en voor mijn serum.

 

 

 

 

 

 

Na een week regelmatig gebruik, THAT’S WHEN I SEE THE MAGIC! Ik zie zeker zichtbaar resultaat op mijn huid. Ik brak niet uit in deze toner, en dat is verbazingwekkend. Mijn poriën zijn ook minder duidelijk en ik kreeg nooit roodheid tijdens het gebruik van deze Rice Toner.

 

 

Mijn indruk

Het was zo mild en het meest WOW-EFFECT dat ik heb is die GLOW waar ik naar op zoek was.

 

Ik raad deze toner zeker aan!

 

Nu ik al aan mijn derde fles ben, heb ik nooit meer geprobeerd of zelfs maar van plan om andere toner te proberen en deze rijst toner geeft me zeker vertrouwen om elke dag mijn blote gezicht te dragen.

 

Die GLOW geeft me vertrouwen en ik heb bewezen dat deze I’m From Rice Toner de hype heeft bewezen.

 

Bedankt voor het lezen en veel plezier met ontdekking van K-beauty!

 

Denk er om dat elke huid is anders.  

Je bent uniek! XOXO

 

Shop het verhaal…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *