Product Review: Innisfree Intensive Long Lasting Sunscreen SPF50 PA++++

Cindy: “Ik heb deze zonnebrandcrème het afgelopen jaar veel gebruikt. Sindsdien heb ik geen andere zonnebrandcrème meer gebruikt.”

 

Huidtype: Vette huid

 

 

Product Beschrijving

Innisfree intensive Long Lasting Sunscreen SPF50 PA++++ is een hybride zonnebrand (bevat dus zowel chemische als minerale filters) die de huid beschermt tegen zowel UVA- en UVB stralen. De minerale filter is nano geformuleerd waardoor het soepel glijdt zonder een witte waas achter te laten.

 

Een waterdichte zonnebrandcrème. Het spoelt niet gemakkelijk uit bij gebruik tijdens wateractiviteiten en of op het strand.

 

Als gouden regel in de huidverzorgingsroutine is zonnebrandcrème een must in je ochtendroutine. Zonnebrandcrème beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en minimaliseert huidproblemen zoals hyperpigmentatie, rimpels en voorkomt huidkanker. Ik wou dat ik velen kon overtuigen om dagelijks zonnebrandcrème te gebruiken en niet alleen voor het strand.

 

 

 

Ik heb deze zonnebrandcrème het afgelopen jaar veel gebruikt. Sindsdien heb ik geen andere zonnebrandcrème meer gebruikt. De crème voelt niet vettig aan als je het aanbrengt op je gezicht.  Dit had ik in het verleden met andere crèmes wel vaak

 

 

 

 

 

 

De bescherming tegen UVA/UVB is goed, ook al zit ik de hele dag in de hete zon. 

Tijdens mijn vakantie in de Filipijnen gebruikt ik deze zonnebrandcrème waar het toch wel erg warm kan worden. Na een dagje in de zon heb ik s ’avonds geen last van een geïrriteerde of verbrande huid. De zonnebrandcrème is eenvoudig af te wassen van je gezicht, dat vind ik ook wel een voordeel. 

Ik gebruik de crème dagelijks en ga ik de deur niet uit zonder hem mee te nemen.

 

 

 

 

Mijn indruk

Innisfree intensive long-lasting sunscreen spf 50 pa++++ bewijst zijn claims voor waterdicht tijdens mijn vakantie in de Filippijnen, waar de zon brandt en ik geen zonnebrand en roodheid van de huid had.

Ik ben ook dol op de afwerking van dit zonnescherm, het glanst niet op mijn vette huid en het hydrateert ook. 

 

Ik blijf dit zeker gebruiken! Een aanrader!

 

Bedankt voor het lezen en veel plezier met ontdekking van K-beauty!

Denk er om dat elke huid is anders.  

 

Je bent uniek! XOXO

Shop het verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *