‘Rice Radiance Series: onthulling van het geheime ingrediënt in Koreaanse huidverzorging’

 

 

Als het gaat om huidverzorging ingrediënten, valt niet te ontkennen dat K-beauty de meest innovatieve en toonaangevende in de huidverzorging industrie is.

Het eenvoudige ingrediënt zoals rijst is erg populair en het kan zeer effectief zijn bij elk huidprobleem, vooral verhelderend, waardoor een doffe huid glanst,

Ik was geïntrigeerd door dit ingrediënt terwijl ik meer ontdekte over de wereld van K-beauty in huidverzorging, en het is intrigerend om te weten dat zelfs eeuwen geleden Koreaanse dames rijstwater gebruikten als gezichtsreiniger. Heel interessant dat Koreanen eeuwen geleden al bewust bezig zijn met hun huidverzorgingsroutine.

 

 

A picture depicting Korean women 100 years ago.

Ik ging op zoek naar producten met rijst erin.

 

Dit merk I’M FROM trok mijn interesse, en verder kijken, is de hele huidverzorgings gemeenschap gek op dit merk.

 

I’M FROM gebruik Gaomi rijst op hun rijst producten lijn.

Gaomi-rijst, ook bekend als Gyeongju-rijst, is een speciale rijst variëteit afkomstig uit Korea en staat bekend om zijn heilzame eigenschappen in huidverzorging.

Deze omvatten: rijk aan voedingsstoffen, hydratatie, zachte exfoliatie, verhelderende eigenschappen, ontstekingsremmende voordelen en antioxiderende kracht. Deze kenmerken maken van Gaomi-rijst een gewaardeerd ingrediënt in Koreaanse huidverzorgingsproducten, die verschillende voordelen bieden voor een gezonde en stralende huid.

Mijn eerste poging van dit merk is de rijsttoner.

I’m From Rice Toner bevat 77,78% Gaomi rijstextract.

I’m From Rice-toner revitaliseert de doffe huid en maakt deze zacht en soepel.

I’m From Rice Toner levert intens hydratatie aan de huid en verheldert de teint.

I’m From Rice Toner maakt gebruik van biologische Gaomi rijst en is zacht voor de gevoelige huid.

 

 

Mijn indruk

Het eerste wat me hierbij opvalt, is de strakke verpakking, het is zo uitnodigend en luxueus.

En dan zijn melkachtige consistentie. Voor een toner is het intrigerend, en dan denk je aan de filosofie van Koreaanse huidverzorging dat de belangrijkste focus echt hydratatie is om alle huidproblemen te bestrijden.

Net als de meeste andere toner is dit een hydraterende toner, maar het opwindende is dat de consistentie melkachtig wit is.

Goed schudden voor gebruik want er zit een soort rijstpoeder in en je schudt het zo dat het zich als babymelk vermengt met de vloeibare toner. (ik ben een moeder, dacht ik aan schudden aan baby’s melk!)

Bij het aanbrengen voelt er geen ruw poeder aan (vraag je je misschien af), dus het is gewoon een melktoner.

Het heeft een heel lichte textuur en voelt niet plakkerig of zwaar aan bij het aanbrengen.

Als je een droge huid hebt, kan dit meerdere keren worden aangebracht totdat je voelt dat je huid vochtig genoeg is om het volgende product aan te brengen.

Gebruik je handen bij de 7-skin methode, zo wordt het volgende product beter opgenomen.

7- skin methode brengt je hydraterende toner tot 7 keer aan om die benijdenswaardige ‘glazen huid’ die Koreanen hebben te krijgen.

 

 

Ik vind dat deze toner verdient alle ‘hype’ op internet en ik zal dit aanbevelen aan degenen met een doffe huid en een droge huid, in meerdere lagen aanbrengen.

Binnen de kortste keren zul je het effect zien, de gloed, waarvan je niet anders kon dan selfies maken.

 

Full Ingredients (EN)

Oryza Sativa (Rice) Extarct (77,78%), Methylpropanediol, Triethylhexanoin, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Niacinamide, Pentylene GLycol, Portulaca Oleracea Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (0,1%), Ulmus Davidiana Root Extract, Amaramthus Caudataus Seed Extract, Hydrogenated Lecithin Water, Polyglyceryl-10, Myristate, Butylene Glycol, Adenosine, Celluslose Gum, Ethylhexylglycerin,1,2-Hexanediol.

 

 

Shop het verhaal: 

I’M FROM Rice Toner 150ml

 

Vergeet niet dat huidverzorging een persoonlijke reis is. Het effect op mij is misschien niet hetzelfde voor jouw huid, dus ontdek welke huidverzorging het beste bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *